tag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post3907419341406840424..comments2024-03-18T08:38:40.974+01:00Comments on Przyjemność z pieczenia: Jabłecznik babuniCelinahttp://www.blogger.com/profile/09458105102064790514noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-36983256646207597012018-04-18T23:28:23.704+02:002018-04-18T23:28:23.704+02:00Tak,można.Tak,można.Celinahttps://www.blogger.com/profile/09458105102064790514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-8739194396707337042018-03-02T11:53:48.882+01:002018-03-02T11:53:48.882+01:00witam
czy zamiast margaryny można użyć masławitam<br />czy zamiast margaryny można użyć masłaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-90789044837817417792015-08-02T13:57:16.092+02:002015-08-02T13:57:16.092+02:00Używałam formy 24x35 cm. :)Używałam formy 24x35 cm. :)Celinahttps://www.blogger.com/profile/09458105102064790514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-86966965494550215632015-08-02T09:41:39.717+02:002015-08-02T09:41:39.717+02:00witam
a jaki rozmiar blaszki użyć? Pozdrawiam :)witam<br />a jaki rozmiar blaszki użyć? Pozdrawiam :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-746591094868244982015-07-08T23:13:50.150+02:002015-07-08T23:13:50.150+02:00Witam, ilość proszku do pieczenia jest podana, spr...Witam, ilość proszku do pieczenia jest podana, sprawdzałam. Myślę, że konsystencja ciasta zależy od składników jakich używamy. Chodzi tu np o jakość mąki, wielkość jajka oraz np.wielkości łyżek, których używamy. Jeśli ciasto się klei do rąk, dodaj troszkę więcej mąki, ale nie za dużo, żeby ciasto później nie było za twarde. PozdrawiamCelinahttps://www.blogger.com/profile/09458105102064790514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-78773528761529212972015-07-03T19:08:55.751+02:002015-07-03T19:08:55.751+02:00Witam,Dzisiaj pieklam to ciasto ale nie z jablkami...Witam,Dzisiaj pieklam to ciasto ale nie z jablkami tylko z sliwkami.Nie wiem dlaczego ciasto polaczeniu skladnikow strasznie sie lepilo,nie moglam go rozwalkowac,lepilo sie tak,ze nakladalam palcami na blache,co zrobilam zle/moze mialy byc 2 zoltka a 1 cale jajko,a co z proszkiem do pieczenia(nie jest podane),dalam 1 lyzeczke z czubkiem.PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-19456312121373570182014-10-13T16:44:18.958+02:002014-10-13T16:44:18.958+02:00Palce lizać! PysznePalce lizać! PyszneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-48087946976886315642013-08-05T09:59:33.121+02:002013-08-05T09:59:33.121+02:00bardzo mądra uwaga z tym papierem,ja też nie lubię...bardzo mądra uwaga z tym papierem,ja też nie lubię ciasta po bokach ze smakiem blachy.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16006675039296473426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-65098988214929253562013-04-22T22:26:32.912+02:002013-04-22T22:26:32.912+02:00Babunie pieką najlepsze jabłeczniki :D Babunie pieką najlepsze jabłeczniki :D ola in the kitchenhttps://www.blogger.com/profile/14894795589907044771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-20066624340933782642013-04-22T19:57:43.528+02:002013-04-22T19:57:43.528+02:00mmm pycha :)mmm pycha :)Jhttps://www.blogger.com/profile/12002435768982136153noreply@blogger.com