tag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post8668257658143933155..comments2024-03-18T08:38:40.974+01:00Comments on Przyjemność z pieczenia: Drożdżowe spiralki seroweCelinahttp://www.blogger.com/profile/09458105102064790514noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-91174228280104768662015-10-20T17:32:35.615+02:002015-10-20T17:32:35.615+02:00Wyglądają niezwykle kusząco, porywam jedną :)Wyglądają niezwykle kusząco, porywam jedną :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-68933756238906710442015-10-19T23:27:35.953+02:002015-10-19T23:27:35.953+02:00super przekąska, zgłodniałam patrząc na zdjęcia :)...super przekąska, zgłodniałam patrząc na zdjęcia :)Ewahttp://www.wmojejkuchni.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-82355248327668164972015-10-19T15:22:28.222+02:002015-10-19T15:22:28.222+02:00znakomita przekąska :) a jak zrobiona samemu, to s...znakomita przekąska :) a jak zrobiona samemu, to smakuje pewnie jeszcze lepiej :)u rudej na talerzuhttps://www.blogger.com/profile/14474911171101333079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-70697943938505385962015-10-19T13:38:46.504+02:002015-10-19T13:38:46.504+02:00Witam Agatko :) Wszystko co napisałaś zgadza się. ...Witam Agatko :) Wszystko co napisałaś zgadza się. Jeśli chodzi o krojenie pasków, ja je kroiłam od zgięcia. Też myślałam, że te spiralki porozwalają mi się (np. porozkręcają ), ale tak się nie stało. Nie martw się, na pewno wyjdą,ja też robiłam je pierwszy raz i jakoś wyglądają :) Najbardziej chodzi o to, żeby smakowało. Celinahttps://www.blogger.com/profile/09458105102064790514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-24231957081238422752015-10-19T11:48:09.765+02:002015-10-19T11:48:09.765+02:00Piekarniczku kochany ja mam prośbę...bo ja jestem ...Piekarniczku kochany ja mam prośbę...bo ja jestem taka mało domyślna w sprawach technicznych. O ile przepis jest do zrealizowania to nie do końca rozumiem jak mam zrobić, żeby to skręcić i aby się nie rozwaliło. Czyli rozumiem, że mam duży rozwałkowany kawał ciasta i smaruję go serkiem tylko w połowie (np. od środka w dół). Całość później składam, tak, aby serek był w środku. Później kroję paski od lewej do prawej, tak? Czy od zgięcia? I jak to później skręcić?Blebleblehttps://www.blogger.com/profile/15697799368113539801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145555036031182441.post-11782506637341422032015-10-19T07:37:58.471+02:002015-10-19T07:37:58.471+02:00Bardzo fajny przepis na coś do pochrupania :)Bardzo fajny przepis na coś do pochrupania :)Krystyna Bonerhttps://www.blogger.com/profile/04430135731744195667noreply@blogger.com