Wafle domowej roboty? Czemu nie.Wykonanie jest dziecinnie proste.
 W niecałe pół godziny będą przygotowane.
Składniki:
- 1 opakowanie wafli
 - 1 kostka margaryny Kasi
 - 1 niepełna szklanka cukru
 - 250 g mleka pełnego w proszku
 - 1/2 szklanki wody
 - 3 łyżeczki kakao
 - 1-2 garście wiórków kokosowych
 - dwa pokruszone wafle ( do masy )
 
Po wystudzeniu kroić na kawałki dowolnej wielkości.



Robiłam ostatnio takie wafelki z galaretką rubinową.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do mnie.
dobre na przerwe w pracy ;p
OdpowiedzUsuńKiedyś często robiłam podobne wafelki. Bardzo smaczne. Dobrze mieć schowane, kiedy przyjdzie na nie ochota :)
OdpowiedzUsuńA czy moge zamiast margaryny dodać masło...:)
OdpowiedzUsuńOczywiście :)
Usuń